Plissegardiner

Et af de mere populære gardiner er plissegardiner, de fås i et væld af farver og forskellige materialer, så de kan passe ind i ethvert hjem. 

Michael's Gardinbus
Plissegardiner

Gardinbus med bredt udvalg

Design og funktionalitet

Et plissegardin er en kombination af smukt design og høj funktionalitet. Udover deres stilede og eksklusive udseende, er de lette at trække op og ned. Michael’s Gardinbus oplever en meget stor interesse for plissegardiner, helt enkelt grundet design og funktionalitet.

Vi kan også hjælpe dig med

Plissegardiner med isoleringseffekt

Plissegardiner fungerer som termogardiner. Dette betyder, at hvis dine vinduer eller vinduesparti er påvirket af sol, lys eller kulde, så har plissegardinerne en isoleringseffekt, fordi de er kulde og varmereflekterende. 

Let justerbare Plissegardiner

Derudover kan du justere gardinet, eftersom det kan trækkes op både fra bunden af vinduet eller fra toppen og ned. Dette er specielt oplagt, hvis du har vinduer ud til en trafikeret vej eller gade.

Vi giver dig et uforpligtende tilbud på dine ny gardiner

Klik for at se alle vores produkter og find nye gardiner

Et bredt udvalg af plissegardiner

I min gardinbus har jeg mere end 1000 forskellige gardinprøver, som jeg kan fremvise dig, hvis du ønsker at få opsat plissegardiner. 

Fokus på kvalitet

Jeg prioriterer kvalitet, design og funktionalitet, dette er noget de ovenstående producenter er specialister i at udvikle. Jeg opsætter kun gardiner, som jeg kan stå inde for. Fra du bestiller dine nye gardiner, går der som udgangspunkt 14 dage inden jeg kan levere og montere gardinerne hos dig.

Michael's Gardinbus

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Alt du skal gøre, er at kontakte os, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.