Plissegardiner

Et af de mere populære gardiner er plissegardiner, de fås i et væld af farver og forskellige materialer, så de kan passe ind i ethvert hjem. 

Plissegardiner er funktionelle og kan indstilles til at dække et bestemt område af vinduet. De er også mere fleksible end f.eks. persienner og kan tåle at blive udsat for mindre tryk.

Michael's Gardinbus billede af bilen, header billede
Plissegardiner

Gardinbus med bredt udvalg

Design og funktionalitet

Et plissegardin er en kombination af smukt design og høj funktionalitet. Udover deres stilede og eksklusive udseende, er de lette at trække op og ned. Michael’s Gardinbus oplever en meget stor interesse for plissegardiner, helt enkelt grundet design og funktionalitet.

Vi kan også hjælpe dig med

Plissegardiner med isoleringseffekt

Plissegardiner fungerer som termogardiner. Dette betyder, at hvis dine vinduer eller vinduesparti er påvirket af sol, lys eller kulde, så har plissegardinerne en isoleringseffekt, fordi de er kulde og varmereflekterende. 

Lette justerbare Plissegardiner

Derudover kan du justere gardinet, eftersom det kan trækkes op både fra bunden af vinduet eller fra toppen og ned. Dette er specielt oplagt, hvis du har vinduer ud til en trafikeret vej eller gade.

Michael fra Michael's gardinbus, grafik

Vi giver dig et uforpligtende tilbud på dine ny gardiner

Klik for at se alle vores produkter og find nye gardiner

Et bredt udvalg af plissegardiner

I min gardinbus har jeg mere end 1000 forskellige gardinprøver, som jeg kan fremvise dig, hvis du ønsker at få opsat plissegardiner. 

Fokus på kvalitet

Jeg prioriterer kvalitet, design og funktionalitet, dette er noget de ovenstående producenter er specialister i at udvikle. Jeg opsætter kun gardiner, som jeg kan stå inde for. Fra du bestiller dine nye gardiner, går der som udgangspunkt 14 dage inden jeg kan levere og montere gardinerne hos dig.

Gardiner i lyst soveværelse

Hvilke plissegardiner er bedst?

Vi anbefaler plissegardiner fra Luxaflex. Luxaflex er kendt for deres kvalitet og moderne design. Plissegardiner fra Luxaflex kan køres op og ned, både fra toppen og bunden, så du selv kan bestemme hvilken del af vinduet der skal dækkes.

Hvordan gør jeg mit plissegardin rent?

Med en fugtig klud med højst kropstemperatur. Hvis pletten viser sig at være for hårdfør, kan du bruge en smule flydende vaskemiddel, det samme du ville bruge til at vaske tøj i. IKKE SKYLLEMIDDEL. Du kan også bruge skånsom tæpperens.

Hvor bredt skal plissegardiner være?

For at dække ordenligt, skal plissegardiner dække op til vindueskarmen i siderne, for at sikre at lys ikke slipper igennem siderne. Moderne plissegardiner fra Luxaflex designes laves efter vinduets mål, så de dækker vinduet perfekt.

Kan man se igennem plissegardiner?

Plissegardiner er ofte tyndere i stoffet. Ved direkte sol på vinduet, vil du kunne se skygger på indersiden, når nogen går forbi udenfor. Det er dog umuligt at se ind i huset udefra med plissegardiner.