Færdigsyede gardiner

Når du bestiller vores gardinbus, kan du bare læne dig tilbage og kun forholde dig til farven og dine ønskede mål.

Vi klarer hele processen fra opmåling af stoffet, til hvilken type gardin eller persienne der passer bedst og til opsætning, tilpasning og instruktion om hvordan du bedst holder dit gardin eller persienner flotte og nye i lang tid.

Michael's Gardinbus billede af bilen, header billede

Gardinbus med bredt udvalg

Design og funktionalitet, målt efter dine vinduer

Når du skal have installeret færdigsyede gardiner, så tager vi højde for alle de hyppige situationer der kan have påvirkning på hvordan dine gardiner formes.

Om det er de elegante hænge gardiner, der kan trækkes til side eller bindes. Eller plissé gardiner eller folde gardiner, der kan trækkes op og for, så skal de være målt til dine behov og vi anbefaler selvfølgelig, ud fra vores erfaring, hvad dine gardiner bør kunne, i forhold til dit vindue.

Vi kan også hjælpe dig med

Færdigsyede gardiner med rynkebånd

Vores gardiner monteres så de holder deres form, nogle benytter sig af rynkebånd, der holde på gardinets ønskede former og rynker.

Færdigsyede mørklægningsgardiner

Kan du ikke finde mørklægningsgardiner der passer på målene? Vi laver mørklægningsgardiner på præcise mål, der dækker så effektivt som muligt.

Michael fra Michael's gardinbus, grafik

Vi giver dig et uforpligtende tilbud på dine ny gardiner

Klik for at se alle vores produkter og find nye gardiner

Et bredt udvalg af gardiner på mål

Vi indkøber materialer og produkter specifikt til dine behov, hvis vi ikke allerede har disse på lager. Vi kan skræddersy dine gardiner, om de skal passe til skråvægge, store panoramavinduer eller til særligt høje og tynde vinduer.

Det handler om at finde løsninger der passer 100% til dine behov og ønsker. Det er forskellen imellem at købe færdigsyede gardiner på mål og købe gardiner i et byggemarked eller andet sted.

Fokus på kvalitet

Jeg prioriterer kvalitet, design og funktionalitet, dette er noget de ovenstående producenter er specialister i at udvikle. Jeg opsætter kun gardiner, som jeg kan stå inde for. Fra du bestiller dine nye gardiner, går der som udgangspunkt 14 dage inden jeg kan levere og montere gardinerne hos dig.