Markiser

Der findes flere forskellige typer markiser, som kan bruges til altanen, terrassen eller til din butik. Du kan frit vælge imellem manuel udtræk og automatisk udtræk ved hjælp af en motor til en knap, i dit hjem eller butik.

Uanset hvad du ønsker, så kan jeg hjælpe dig. Jeg har hjulpet folk på hele Sjælland med markiser, herunder Slagelse, Sorø og Næstved.

Michael's Gardinbus billede af bilen, header billede
Terrasse med markise, moderne

Gardinbus med bredt udvalg

Professionel rådgivning om markiser

Overvejer du at investere i en eller flere markiser, så rådfør dig altid hos en fagmand inden. Det kan hurtigt blive en dyr affære, hvis du køber de forkerte markiser. Du kan derfor altid kontakte mig til en rådgivende snak.

Vi kan også hjælpe dig med

Afskærm for solen

Ønsker du læ eller en afdækket terrasse? så er Kassette markiser et godt valg. De kan fås som sol og vind styret, hvilket betyder, at de ruller ud hvis solen skinner og ruller ind, hvis det blæser. Din markise er herved bedre beskyttet og kan bruges året rundt, hvis der er brug for det.

Skræddersyede markiser

Jeg leverer kun skræddersyede markiser, så de kan passe til netop din terrasse, altan eller butiksbygning. Herved er du garanteret den optimale udnyttelse og funktionalitet af din nye markise.

Michael fra Michael's gardinbus, grafik

Vi giver dig et uforpligtende tilbud på dine ny gardiner

Klik for at se alle vores produkter og find nye gardiner

Stort udvalg

Michael’s Gardinbus har et stort udvalg af markiser fra Brustor, som er dansk producerede markiser. Kvaliteten er ikke noget, jeg går på kompromis med, derfor opsætter jeg kun kvalitets markiser, som kan holde til det danske vejr.

Mange muligheder

Med markiser er der et væld af muligheder uanset om du bor i hus med en stor have eller om du bor i lejlighed. Bor du i lejlighed, kan du bestille en altan for-stykke, hvor du kan sidde uforstyrret og i læ. Det anbefales at denne tages ned, når vejret bliver koldere.

Gardiner i lyst soveværelse