Lamelgardiner

Skal du have gardiner til vinduespartiet eller til børneværelset? Uanset hvilket rum du skal have gardiner i, kan du vælge lamelgardiner. Udover et flot og enkelt design, får du ved lamelgardiner også et praktisk og funktionelt produkt, som kan drejes alt efter hvordan du ønsker lysindfaldet.

Michael's Gardinbus billede af bilen, header billede
Lamelgardiner

Gardinbus med bredt udvalg

Lamelgardiner til alle afkroge af hjemmet

Michael’s Gardinbus kan opsætte gardiner i karnapper, på loftet, skråvægge eller i store vinduespartier m.m. Har du derfor et specielt designet vinduesparti eller karnap med skæve mål, kan jeg lave en skræddersyet løsning, som passer til punkt og prikke. Jeg kan opsætte gardiner i op til 8 meters højde.

Vi kan også hjælpe dig med

Mange muligheder med lamelgardiner

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til lamelgardiner, med mere end 20 år i branchen har jeg opsat gardiner for både private og erhvervsdrivende virksomheder.

Professionel rådgivning

Gennem mange års erfaring tilbyder jeg kyndig rådgivning til valg af dine nye lamelgardiner. Stil, form og farver er blot nogle af de faktorer vi sammen kigger på, så du kan få præcis de lamelgardiner du drømmer om, og med den funktion du ønsker.

Michael fra Michael's gardinbus, grafik

Vi giver dig et uforpligtende tilbud på dine ny gardiner

Klik for at se alle vores produkter og find nye gardiner

Kontakt os for nye lamelgardiner

Mangler du inspiration, eller ønsker du en bestemt type gardin, så kommer jeg gerne forbi dig i vores gardinbus. Med et stort udvalg kan jeg præsentere dig for en bred vifte af muligheder, som kan passe ind i dit hjem og indretning. 

Et bredt udvalg af lamelgardiner i Slagelse og omegn

Michael’s Gardinbus har et bredt udvalg af lamelgardiner lige fra mørklægningsgardiner, farvede gardiner til lameller udført i kraftigt stof og naturmaterialer.

Gardiner i lyst soveværelse

Hvordan gør man lamelgardiner rene?

Med en fugtig klud omkring 30 grader. Ved specielt hårdføre pletter kan du bruge en smule flydende vaskemiddel du bruger til tøjvask. IKKE SKYLLEMIDDEL. Du kan også bruge en skånsom tæpperens.

Kan man få lamelgardiner med motor?

Ja, du kan få lamelgardiner der er nemme at hive for og fra, ved et tryk på en knap. Med motordrevne lamelgardiner, styres dine gardiner oftest med en fjernbetjening og du kan f.eks. hermed trække for i sofaen, imens du gør en film klar.

Kan man skifte lameller på lamelgardiner?

Ja, du kan nemt skifte lamellerne på lamelgardiner, hvis de enten er beskadiget eller har fået en permanent plet. Du kan nemt trække en lamel ud af lamel beslag i toppen og sætte et nyt i. Ved plastik kæder i bunden, kan disse løsnes og samles igen.

Hvor mange lameller skal jeg bruge til mit vindue?

Det afhænger både af model og vinduet størrelse. Vi laver dine gardiner efter specifikke mål på dit vindue og sørger for at dit lamelgardin dækker vinduet korrekt.