Brochure

I vores brochure finder du alt lige fra inspiration til de nyeste modeller fra vores leverandører. Kontakt os og få et tilbud på dine nye gardiner, persienner og markiser.

Vi kommer og sætter op, så du er sikker på lige og sikker montering.

Michael's Gardinbus billede af bilen, header billede

Luxaflex brochurer

I disse brochurer kan du finde inspiration til, hvordan du kan forny dit hjem med de rette solafskærmingsprodukter.

Luxaflex tilbyder et stort udvalg af forskellige typer gardiner, persienner og markiser i mange forskellige stilarter og farver, så du kan finde netop det, der passer til dine behov og ønsker. 

Vi har langt flere løsninger end hvad du ser i disse brochurer, så du kan med fordel ringe og høre mere, eller aftale en prøve inspektion af dine valgmuligheder.

Luxaflex gardin brochure

Gardiner er den klassiske form for solafskærmning, der tilføjer stil og karakter til ethvert rum. Luxaflex har lavet flere serier af moderne gardiner, som giver rummet karakter og klasse. De kan laves af flere forskellige materialer, så du kan vælge dem, der passer bedst til dit hjem. 

Gardinerne kan bruges til at skærme for solen, men også til at skabe en behagelig temperatur i løbet af sommeren. Du har også muligheden for at købe semi-gennemsigtige gardiner, så solen ikke helt afskærmes, men bare dæmpes. Imens at der ikke kan ses igennem gardinerne udefra.

Luxaflex persienne brochure

Persienner er en anden form for solafskærmning, der er perfekt til at regulere mængden af lys, der kommer ind i et rum. De er lavet af træ, plastik eller metal og kan være både indvendige og udvendige. Persienner er nemme at betjene og giver et stilrent look til ethvert rum.

Luxaflex persienner er ikke længere bare de “kedelige” persienner du kender fra de fleste hjem i 90’erne. Persienner i stof er blevet populære, da disse kan justeres i toppen og bunden og kan dække bestemte område af vinduet, hvor solen stråler direkte på. Uden at mørklægge helt og stadig få godt udbytte af det naturlige lys.

Markise Brochure

Markiser er den ideelle løsning, hvis du ønsker solbeskyttelse til din terrasse eller udendørsarealer. De kan laves af forskellige typer stof, alt efter formålet. Den primære funktion er at skygge for solen, men en markise kan også være vandafvisende. Alt efter hvor tyk en markise er, kan den også modstå en vis mængde regn. Markiser er perfekte til at skabe skygge og en behagelig temperatur i løbet af sommeren.

Uanset hvilken form for solafskærmning du vælger, er det vigtigt at huske på at vedligeholde den regelmæssigt. På den måde kan du sikre, at produkterne forbliver i god stand og lever op til deres forventede levetid.