Håndklæder

Håndklæder er ikke bare håndklæder. De skal være i god kvalitet, lækre at anvende og kunne tåle at blive brugt i hverdagen. Vi sætter stor pris på kvalitet derfor er vores håndklædeserie fra det engelske brand Christy, som i 1850 opfandt frotté håndklædet. Vores forhandler Pagunette kan hjælpe med mange farver og størrelser. 

Håndklæder i mange farver

Christy Supreme

Denne håndklæde serie er kendt for at være meget blød, dette skyldes Hygro teknologi som gør at håndlæderne vil forblive bløde og lækre i lang tid. Serien findes i mange størrelser fx: 50×100, 75×137, 90×165. Serien findes i mange smukke farver. 

Håndklæder i mange farver

Brixton er kendetegnet ved at have mere struktur i håndklæderne. Serien er 100% combed cotton (kæmmet bomuld) Idet der er anvendt combed cotten gør det håndklæderne mere stærke da de korte fibre er fjernet. Brixton findes i følgende størrelser: 50×90, 70×125, 90×150 samt i mange farver. 

Gardin & Interiørhuset Skælskør

I hjertet af Skælskør, har vi anlagt vores lille “base”. Et hyggeligt og æstetisk showroom med tilhørende butik, hvor du kan se vores varer.

Butikken ligger på: Algade 14b, 4230 Skælskør, og vi holder åbent: mandag-fredag kl. 10-17 og lørdag kl. 10-13

Vores lille butik i det lokale

"Vi har altid haft stort tilhørsforhold til Skælskør og derfor har vi længe gerne ville have en lokal lokation. Det har vi ført ud i livet, med denne livstilsforretning."
Michael Honoré - Ejer