Mørklægningsgardiner & Rullegardiner

Mørklægningsgardiner og rullegardiner har mere end blot en funktion udover mørklægning af et rum, kan de også fungere som isolering for varme i store glaspartier. Uanset hvilken begrundelse du har, hjælper jeg dig gerne med at finde de helt rigtige mørklægningsgardiner. 

Michael's Gardinbus
Mørklægningsgardiner

Gardinbus med bredt udvalg

Flere varianter af mørklægningsgardiner

Mange tror at der ikke er valgmuligheder når det kommer til mørklægningsgardiner. Derfor oplever jeg ofte at folk har valgt gardiner efter udseende fremfor funktionalitet. Dette resulterer i at man får et sæt gardiner i soveværelset der ikke mørklægger optimalt. Mørklægningsgardiner kommer i flere varianter og kan sagtens personliggøres, så de afspejler præcis det udtryk du ønsker. 

Vi kan også hjælpe dig med

Rullegardiner

Med rullegardiner får du et klassisk gardin der mørklægger et værelse helt optimalt. Derfor anbefaler jeg at man opsætter mørklægningsgardiner som rullegardiner primært i soveværelser og i børneværelser, herved bliver du ikke vækket af morgensolen. Rullegardiner kommer i alle farver og med alle mønstre, så du kan sætte dit helt eget præg. På den måde får du mørklægningsgardiner, der både er flotte og funktionelle.

Duette

Duette er en slags plisseg​ardin, som også fungerer som termosikring mod varme og kulde. Denne slags er mere egnet til store vinduespartier da de holder på varmen. Fordelen er at du om sommeren kan se tv uden lyset står ind i skærmen og at rummet ikke bliver meget varmt pga. solen står ind på dine gardiner. Her er der naturligvis også mulighed for at vælge de farver og mønstre du mener passer til dit hjem. 

Vi giver dig et uforpligtende tilbud på dine ny gardiner

Klik for at se alle vores produkter og find nye gardiner

Mørklægningsgardiner i høj kvalitet

Funktion og udseende er vigtige, men ikke de eneste faktorer jeg har fokus på. Kvalitet er også en ting jeg vægter højt, og derfor har nøje udvalgt mine leverandører og samarbejdspartnere. Jeg opsætter gardiner fra Luxaflex, Stila og Faber som alle producerer flotte og kvalitetsrige mørklægningsgardinergardiner.​ Dermed kan du være ganske rolig ved at sætte dine mørklægningsgardiner op i børnenes værelser uden at bekymre dig om de går i stykker.

​ Mere information om mørklægnings- og rullegardiner?

Med mine mange års erfaring med mørklægningsgardiner i områderne omkring Korsør og Slagelse, både rullegardiner og duette, er du sikret en kompetent samarbejdspartner til dine gardiner. Jeg vil gennem en rådgivende snak finde frem til lige præcis de gardiner der passer til dit hjem og behov.