Foldegardiner

På mange måder kan foldegardiner også blive en del af din indretning i hjemmet, og er derfor ideel til rum hvor du og din familie opholder jer meget.

Foldegardiner kan give et mere “fyldigt” look i hjemmet, da de folder som tæppet i et teater og ofte er i lidt “tykkere” stof, som passer rigtig godt til for eksempel stuen eller et læserum.

Michael's Gardinbus billede af bilen, header billede
Foldegardiner i forskellige farver

Gardinbus med bredt udvalg

Skab hygge i hjemmet med foldegardiner

Med foldegardiner får du et gardin som udover at pynte og give hygge til hjemmet, også kan afskærme for solen. Foldegardinerne findes i mange forskellige tekstiler og mønstre, så de kan passe ind i ethvert hjem, med en fin funktionalitet samtidigt med at man får mere tekstil i hjemmet. 

Vi kan også hjælpe dig med

Mange muligheder med foldegardiner

Foldegardiner kan tage sig ud på mange forskellige måder, alt efter hvad du ønsker. Udover deres visuelle udtryk, følger også en masse muligheder med foldegardiner. De kan på en diskret og varm måde afskærme solen, eller begrænse nysgerrige blikke. 

​Vi møder dig, hvor du er

Med mere end 1000 forskellige gardinprøver, kan jeg præsentere dig for et hav af forskellige gardiner, alt efter om du ønsker det klassiske, romantiske, stilrene eller enkle udtryk, så kan du finde det i min gardinbus. For at give dig den bedste service og flest tænkelige muligheder, har jeg samlet det hele i gardinbussen, som gerne kører fordi din adresse. 

Michael fra Michael's gardinbus, grafik

Vi giver dig et uforpligtende tilbud på dine ny gardiner

Klik for at se alle vores produkter og find nye gardiner

Foldegardiner præcis efter dit ønske

Efter mange år i branchen er jeg klar over at folk er forskellige, også når det kommer til udtrykket i deres foldegardiner. Derfor fokuserer jeg i samarbejde med dig, på at finde de mønstre og farver der passer til dit hjem. ​

Vil du vide mere om foldegardiner?

Trænger du til nye gardiner, så er foldegardiner muligvis løsningen for dig. Vi har gennem vores mange opgaver i området omkring Sorø, Korsør, Slagelse og Næstved samlet en stor erfaring med foldegardiner, og kan med garanti finde en løsning du vil blive glad for.

Gardiner i lyst soveværelse

Kan man vaske foldegardiner?

Vi anbefaler ikke at vaske foldegardiner, da der er en mindre chance for at de trækker sig sammen. Brug derfor en ru, men ikke hård børste og en støvsuger, til at gøre foldegardiner rent.

Kan foldegardiner blive for lange?

Ja, foldegardiners funktion er at folde på bestemte fold, så de falder ens hver gang. Hvis et gardin er for langt, kan det folde forkert og skabe unaturlige fold i gardinet.

Hvor brede skal foldegardiner være?

Foldegardiner skal dække vinduet, men skal også dække ud over vindueskarmen, for at sikre at lyset ikke slipper igennem siderne. Jeg kommer og måler dine vinduer og sikrer at dine foldegardiner passer til målene.