Persienner

Hos Michael’s Gardinbus har vi mange års erfaring med opsætning af persienner i områderne omkring Korsør og Slagelse, ligesom jeg med glæde kører gardinbussen til både Næstved, Sorø og resten af Sjælland. 

Persienner kan fås i flere farver og hvis det ønskes, kan de skjules når de er optrukket, bag en liste.

Michael's Gardinbus billede af bilen, header billede
Persienner i sandfarve

Gardinbus med bredt udvalg

Persienner til ethvert hjem

De fleste har haft de klassiske hvide persienner i sit hjem. Men der er sket meget siden da. De kan fås i et væld af flotte farver og materialer. Michael’s Gardinbus opsætter både persienner i aluminium og træ, som begge to giver hvert sit udtryk i hjemmet. Så der er rig mulighed for at sætte sit eget præg. 

Vi kan også hjælpe dig med

Rådgivning til de perfekte persienner

Gennem en rådgivende snak vil vi i samarbejde finde frem til de persienner der passer perfekt til dit hjem. Vi vil kigge de mange muligheder igennem der er i gardinbussen og afprøve forskellige typer. 

Mange år i branchen som persiennemontør

Jeg har gennem mine mange år i branchen opnået en stor mængde erfaring med persienner. Derfor er jeg en god og pålidelig samarbejdspartner hvis du ønsker at udskifte dine nuværende persienner. 

Michael fra Michael's gardinbus, grafik

Vi giver dig et uforpligtende tilbud på dine nye gardiner

Klik for at se alle vores produkter og find nye gardiner

Flere størrelser - flere muligheder

Uanset størrelse på dit vindue kan jeg hjælpe dig med at finde de perfekte persienner. Alle produkterne kan vi tilpasse dine ønsker. Jeg har i min gardinbus flere forskellige lamelstørrelser. Du kan vælge mellem 25, 35 og 50 mm., som hver især kan sætte sit præg på dit hjem. Ønsker du mere markante persienner kombineret med en enkel indretning, eller ønsker du at gøre det nemmere med rengøringen, vil jeg anbefale dig lamelstørrelsen på 50 mm.

Levering

Jeg kommer gerne rundt med gardinbussen på hele Sjælland. Jeg har stor erfaring med opsætning. Især i området omkring Korsør, Næstved, Slagelse og Sorø er jeg benyttet ofte.

Stue med hvide rullegardiner

Hvilken vej skal persienner vende?

Du har sikkert lagt mærke til at persienner har buede lameller, det er der en grund til. Buen isolerer nemlig varme. Så om sommeren, bør buen pege ud imod vinduet, for at afskærme solen. Om vinteren bør buen pege ind imod stuen, så der lukkes af for vinduet og kulden ikke slipper ind.

Hvor lange skal persienner være?

Persienner trækkes op og ned, derfor kan persienner godt være for lange til vinduet, uden at det gør for meget. Jeg special måler dine persienner til at passe perfekt til dit vindue så du ikke behøver at bekymre dig for persiennernes længde.

Hvordan gør man persienner rene?

Persienner er oftest lavet af aluminium i få tilfælde er de lavet i plastik eller polyester. Aluminiums persienner kan tåle en grundig rengøring med de fleste rengøringsmidler. Det er vigtigt at du sørger for at lamellerne er adskilt og får lov at tørre ordentligt, ellers dannes der rust. Du kan købe en af de mange modeller af støvkoste der findes, til at støve persiennerne af med. 

Hvordan skal persienner trækkes op og ned?

Når du trækker persienner op og ned, er det vigtigt at du står lige ud for persienne snoren/kæden. Hvis du trækker eller slipper fra siden, oplever du let at du får persiennen til at folde skævt ud, eller trække skævt sammen. Dette kan over tid slide på persiennen og optrækket.